MZOEM Reclamebureau uit Oudewater maakt je merk sterker
377
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-377,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

Creatieve

MZOEM zoekt de parels van uw organisatie op en maakt ze groter. Zo ontstaat een maximaal onderscheidend vermogen van uw merk.

Communicatie

Met MZOEM weet u waar uw communicatie staat en waar het naar toe moet. Uw organisatie krijgt overzicht en uw doelgroep begrijpt beter wat u bedoelt.

Realisten

MZOEM zoekt de gezonde balans tussen uw ambitie en uw organisatie als het om de uitvoering gaat. Alleen wat haalbaar lijkt vinden we relevant.

MZOEM

Reclamebureau

MZOEM Reclamebureau is opgericht in 1992 door Els en Jeroen Harzing. MZOEM betekent ‘neus’ in de taal van een peuter van anderhalf jaar. We zijn gespecialiseerd in het bedenken en uitvoeren van creatieve communicatie concepten. Daarmee bereiken we ook mensen uit uw doelgroep die, gek genoeg, nog niet geïnteresseerd zijn in uw merk, dienst of product. Maar op termijn wellicht wel iets van uw organisatie zouden willen aanschaffen.

 

Dat pakken we creatief, pragmatisch en betaalbaar aan. Met als eindproduct een onderscheidend reclame-, marketing- en communicatietraject dat werkt. Maak daarom uw merk sterker met MZOEM. Bel Jeroen of Pleun voor een afspraak: 0348-560024.

Concept ontwikkeling

Bij uw beste diensten en producten hoort het beste reclame-idee om het aan de man te brengen, vinden wij.

Corporate Identity

Communicatie, symbolen en gedrag bepalen wie uw organisatie is. Wij laten zien hoe uw klanten uw bedrijf zien.

Offline marketing

Offline werkt nog steeds! Met radio bijvoorbeeld bouwt u snel naamsbekendheid op. En voor minder dan u denkt.

Online marketing

Sommige dingen kunt u beter zelf doen, sommige dingen niet. Wij vertellen u welke en hoe je slim met content om kunt gaan.

Campagnes

'Campagnes' klinkt heel groot, maar kunnen ook heel klein. En worden door ons perfect afgestemd op uw doelgroep(en).

Mediaplanning

Voor een vooraf bepaalt budget op het juiste moment met uw boodschap in beeld komen bij uw doelgroep. Dat is wat we doen.

Stuur ons een mail