Het zitBlik - MZOEM %
Het ZitBlik is exclusief verkrijgbaar bij MZOEM Reclamebureau uit Oudewater en wordt met de hand gemaakt. Het ZitBlik is inzetbaar als bijzonder relatiegeschenk. De ZitBlikken kun je personaliseren.
zitblik, zitblikken, MZOEM, reclamebureau, Oudewater
1228
page-template-default,page,page-id-1228,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Het zitBlik

Het zitblik, de nieuwe reclamedrager

EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ MZOEM RECLAMEBUREAU
Het ZitBlik is exclusief verkrijgbaar bij MZOEM Reclamebureau en wordt met de hand gemaakt. Het ZitBlik is inzetbaar als bijzonder relatiegeschenk, of als eyecatcher op kantoor, in je showroom of bijvoorbeeld in je stand op de vakbeurs. En omdat we ze per stuk maken, kun je elk blik personaliseren en desgewenst voorzien van een ander ontwerp. Prijs op aanvraag.

OP MAAT GEMAAKT
Het ZitBlik wordt geleverd met een speciaal op maat gemaakt kussen, verkrijgbaar in de kleuren blauw, zwart en grijs. De kussens kunnen eventueel worden voorzien van een applicatie (meerprijs) vanaf een oplage van 1 of eventueel geborduurd worden bij een grotere oplage. Bij een grotere oplage kunnen we kussens leveren in elke gewenste kleur. Vraag naar de voorwaarden.

Het ZitBlik heeft inclusief kussen een zithoogte van 61 cm en een doorsnede van 40 cm. Het ZitBlik is voorzien van een deksel dat, indien gewenst, vastgezet kan worden. Het ZitBlik wordt in folie gewikkeld in een kartonnen doos geleverd op ieder gewenst adres in Nederland.

BESTEL NU DEZE EXCLUSIEVE RECLAMEDRAGER BIJ MZOEM RECLAMEBUREAU, VRAAG EEN OFFERTE AAN DOOR MIDDEL VAN ONDERSTAAND FORMULIER:

Het OnderhoudNL Opleidingen zitblik bedacht door MZOEM, uitgevoerd door PrintPowerMedia

AANVRAAGFORMULIER:


* Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens. Meer over ons privacybeleid leest u hier