MZOEM Reclamebureau uit Oudewater maakt je merk sterker
47
page-template-default,page,page-id-47,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

MZOEM Reclamebureau

Bij MZOEM Reclamebureau werken sinds 1992 creatieve communicatie realisten. MZOEM betekent ‘neus’ in de taal van een peuter van anderhalf jaar, de ultieme oervorm van creatieve communicatie vinden wij. MZOEM is een familiebedrijf. Het team bestaat uit een harde kern van 7 mensen (en 3 honden) en een softe kern van zo’n 32 mensen. Ieder met hun eigen specialisatie in ons vakgebied. In 1993 maakte we al ons eerste online ontwerp voor de Europese website van Sun Microsystems. In 2005, zo’n 12 jaar daarna, zijn we volledig selfsupporting online met Het Internetgilde. Sinds 2016 zijn we, als gecertificeerd RPAS gezagvoerder, in de lucht met King of drones.

Wat kan MZOEM voor u doen?
We hebben een hands-on mentaliteit. We luisteren naar u, we doen onderzoek naar uw markt, we denken goed na over uw vraag en uw organisatie en we geven u een onderbouwd advies. Vervolgens gaan we graag zo snel mogelijk over tot de realistische en praktische uitvoering van uw project. Meestal ‘out of de box’ en altijd binnen uw begroting. MZOEM maakt uw merk sterker.

MZOEM innoveert en blijft op de hoogte
De wereld van de reclame, marketing en communicatie is in korte tijd veranderd en doet dat nog steeds. MZOEM houdt dat voor u in de gaten. In de hele productieketen heeft MZOEM strategische partners, die elkaar op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Bijvoorbeeld alleen al in het afgelopen jaar is MZOEM aanwezig geweest op vakbeurzen en congressen in Gorinchem, Amsterdam, Aberdeen, Berlijn, Parijs en Las Vegas.

MZOEM Reclamebureau
creatieve communicatie realisten

Bezoekadres: Kapellestraat 26, 3421 CV Oudewater
Postadres: Postbus 82, 3420 DB Oudewater
Telefoon: 0348-560 024