Verweij Houttechniek is dé slimme systeem- partner.
865
page-template-default,page,page-id-865,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive
 

Verweij Houttechniek

Verweij Houttechniek is dé slimme systeem-partner als het om duurzame ramen, deuren, kozijnen, specials en prefab producten gaat. 

IJZERSTERKE CORPORATE IDENTITY
Zo start de nieuwe boodschap die MZOEM heeft mogen ontwikkelen voor Verweij Houttechniek. In teamverband met de klant zijn we de hele communicatiekolom van het bedrijf doorgelopen. Waar nodig hebben we onderdelen geoptimaliseerd of compleet vernieuwd. Het resultaat is een nieuwe heldere corporate identiteit met een krachtige boodschap waarmee ze de komende jaren vooruit kunnen.

IJZERSTERKE CAMPAGNE
MZOEM heeft onder andere de corporate video geoptimaliseerd en deze vormgegeven in een videobox die bij potentiële klanten wordt achtergelaten. Inmiddels is Verweij Houttechniek toe aan z’n eerste grote landelijke campagne. Met print en online gaan we het komende jaar de merken Columbus Intrekkozijn en Lamikon Longlife Kozijnen in de markt zetten.